2022-05-06 15:04:54• hírek • Szatmár.ro / MTI

Kábítószer-gyanús anyagot találtak Berki Krisztián halála után a helyszínen

Fotó: blikk.hu
Fotó: blikk.hu

Ahogyan arról nemrégiben beszámoltunk, negyvenegy éves korában pénteken elhunyt Berki Krisztián médiaszereplő, a Ferencvárosi Torna Club (FTC) volt vezérigazgatója, a 2019-es önkormányzati választás egyik független főpolgármester-jelöltje, valóságshow-szereplő.

D. Tóth Norbert, a Budapesti Rendőrfőkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese Berki Krisztián IX. kerületi otthonánál újságíróknak azt mondta: helyszíni szemlét folytatnak, idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a halálesetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. Arról pontos információt még senki sem közölt, hogy mi okozta Berki Krisztián halálát. Azt a sajtóértesülést az MTI megkeresésére a BRFK megerősítette, hogy a helyszínen kábítószer-gyanús anyagot találtak és emiatt büntetőeljárást is indítottak.


„Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk”– ezt már Berki Mazsi nyilatkozta a Borsnak. 


Berki Krisztián édesanyja, Júlia az exfocista feleségétől értesült a tragédiáról. „Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam… Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom nem volt beteg, nem volt semmi baja” – mondta el az édesanya.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: